Dé beddenspecialist in Barneveld

Bij van Manen Beddenspecialist in Barneveld zetten wij iedere dag alles op alles om ervoor te zorgen dat je als klant heerlijk slaapt en met het juiste been uit bed stapt. Met meer dan 30 jaar ervaring in huis zijn we met recht slaapspecialisten te noemen. Ieder bed is van de hoogste kwaliteit en kunnen we helemaal naar jouw lichaam, wensen en smaak samenstellen. Ook helpen we je graag met het ontwerpen van de mooiste slaapkamerinterieurs. Kies het bed in jouw favoriete stijl, kleur en stoffering en combineer naar hartenlust met verschillende soorten beddengoed, kussens, kasten en accessoires.

Laat je adviseren door onze specialisten

Als beddenspecialisten combineren we topkwaliteit producten met de beste service. Onze specialisten Robert Jan en Fien zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van slaapsystemen en in onze showroom in Barneveld nemen we graag de tijd om naar je te luisteren en je te woord te staan. We geven je professioneel slaapadvies en gaan samen met jou op zoek naar het bed dat het best bij je past. In onze meetstudio kunnen we aan de hand van onder andere je leeftijd, bouw, gewicht en geslacht onderzoeken welk soort matras, bedbodem of boxspring het meest geschikt is voor jouw lichaam.

Lig jij het liefst op je rug, op je zij of slaap je doorgaans op je buik? We hebben allemaal een ander lichaam en iedereen slaapt op een andere manier. Daarom is persoonlijke aandacht zo belangrijk bij het kopen van een bed. Door goed naar je te luisteren en te onderzoeken wat jouw lichaam verlangt, stellen we het optimale bed samen. Daarbij houden we natuurlijk zorgvuldig rekening met jouw smaak en persoonlijke wensen. Naast het bed voor hebben we ook volop keuze in kwalitatief hoogwaardige hoofdkussens, dekbedden en het fijnste bedlinnen.

De beste producten voor jouw nachtrust & slaapkamer

Lekker slapen begint met een goed bed en een slaapkamer waar je je thuis voelt. Als echte beddenspecialist verkopen we topkwaliteit producten van de allerbeste merken. Wij werken alleen met merken die zich onderscheiden doordat zij maatwerk bieden of simpelweg de allerbeste in hun vakgebied zijn. Hierdoor kunnen wij je verzekeren dat alle boxsprings, ledikanten, matrassen, kasten en slaapkameraccessoires van de hoogste kwaliteit zijn. Je slaapt daardoor niet alleen beter, alle onderdelen hebben ook een extra lange levensduur.

Slaapkamerinrichting

Het oog wil ook wat. Daarom leveren we als beddenspecialist niet alleen de beste bedden, we helpen je ook graag met het ontwerpen van een even mooie als handige slaapkamerinrichting. Kies uit onze ruime selectie beddengoed en leef je uit met verschillende kleuren, stoffen en stijlen. Ook hebben wij een selectie topkwaliteit kledingkasten en slaapkameraccessoires. Uiteraard helpen we je met het selecteren van de producten die het best passen bij het interieur dat je in gedachten hebt.

Duurzaamheid

Als beddenspecialist stellen we niet alleen de beste slaapcombinaties voor je samen, we doen dit ook nog eens op een verantwoorde manier. We werken met een transparante circulaire bedrijfsvoering en onze producten worden op een duurzame manier ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor weet je zeker dat jouw nieuwe bed geen negatieve invloed heeft op mens, materiaal of milieu. Dat slaapt wel zo lekker.

Bezoek de showroom in Barneveld

Ons assortiment is te zien in onze fraaie showroom in Barneveld. Hier kun je de verschillende producten op je gemak met elkaar vergelijken. Probeer de verschillende soorten matrassen, boxsprings of bedbodems gerust eens zelf uit en kom erachter welk model het lekkerst ligt of jou het meest aanspreekt. We nemen graag de tijd om je rond te leiden en kunnen je voorzien van persoonlijk slaapadvies.De showroom in Barneveld ligt op nog geen half uur rijden van plaatsen als Amersfoort, Ede, Leusden, Putten en Veenendaal. Alle producten worden bij je thuisbezorgd en gemonteerd.

Maak een afspraak