Goed slapen willen we allemaal, maar niets is zo persoonlijk als een goede nachtrust. Welk matras het meest geschikt is voor jou hangt dan ook volledig af van jouw lichaam en persoonlijke voorkeuren. Hetzelfde geldt voor het juiste kussen, fijnste bedlinnen en meest comfortabele matras. Uitgebreide service en persoonlijk contact zijn dan ook cruciaal bij het samenstellen van een optimaal bed. Laten jarenlange ervaring, uitstekende dienstverlening nu net onze belangrijkste eigenschappen zijn; al meer dan 30 jaar zijn wij dé beddenspecialist in de regio rond Amersfoort. Ben jij op zoek naar een slaapsysteem wat speciaal op jouw lichaamsbehoeftes is gemaakt? Dan helpen wij je graag verder.

 

Meer dan 30 jaar ervaring

Vertrouw op onze jarenlange kennis en ervaring. Als beddenspecialist met meer dan drie decennia ervaring weten we precies waar we op moeten letten bij het samenstellen van ons assortiment. We verkopen uitsluitend bedden die aan al onze eisen voldoen en waarvan wij de kwaliteit kunnen garanderen. We nemen uitgebreid de tijd om naar je te luisteren en te adviseren en gaan samen met jou op zoek naar het bed dat perfect past bij jouw lichaam, maar ook bij jouw persoonlijke smaak en voorkeuren. Je slaapt immers het best in een kamer waar je je helemaal thuis voelt.

Persoonlijk slaapadvies

Heb je last van rugklachten of word je regelmatig wakker met pijn in je nek? Heb je moeite met in slaap vallen? Of ben je simpelweg op zoek naar een nieuw bed dat voldoet aan al jouw wensen? Goed slapen is cruciaal voor iedereen die zich overdag fit en scherp wil voelen.

Een goed bed is de belangrijkste voorwaarde voor een gezonde nachtrust. Het is daarom verstandig om de tijd te nemen en je te laten adviseren door experts als je op zoek bent naar een bed. Wij kijken in onze meetstudio zorgvuldig naar jouw leeftijd, lichaamsbouw, gewicht en geslacht en kunnen aan de hand daarvan uitleggen waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Zodoende helpen wij je met het samenstellen van het juiste slaapsysteem.

Daarbij houden we altijd zorgvuldig rekening met jouw persoonlijke voorkeuren. We zorgen dat het bed perfect past bij je lichaam, maar verliezen ook het uiterlijk niet uit het oog. Behalve met het vinden van het juiste bed, helpen we je ook met het samenstellen van je favoriete slaapkamerinrichting. We beschikken bijvoorbeeld over de mooiste ledikanten, het fijnste beddengoed en even fraaie als handige opbergsystemen.

Bezorging en montage

Met onze kennis en ervaring, topmerken en prachtige showroom in Barneveld zijn we al jarenlang dé beddenspecialist in de regio. We leiden je graag rond door onze showroom en onze specialisten kunnen je alles vertellen over de verschillende bedden, matrassen, boxsprings en andere producten. Heb je het perfecte bed gevonden? Dan zorgen we dat het bij je thuis wordt afgeleverd. Alle slaapsystemen en kasten worden voor je gemonteerd, zodat je je hier nooit zorgen over hoeft te maken.

We bezorgen en monteren in heel Nederland.

Maak een afspraak