meet-advies-barneveld

Persoonlijk slaapadvies

Als er iets persoonlijk is, dan is het wel je nachtrust. We hebben allemaal een andere lichaamsbouw en favoriete slaaphouding. De een slaapt het best op zijn rug, de ander op zijn zij of buik. Verder liggen sommige mensen het liefst op een zacht matras, terwijl anderen de voorkeur geven aan een iets steviger exemplaar. Hoe weet je nu welk matras voor jou het meest geschikt is? Om dat uit te vinden geven wij, de slaapspecialisten van Van Manen Beddenspecialist, je persoonlijk slaapadvies. Aan de hand van wetenschappelijk ondersteunde methoden onderzoeken we in onze professionele meetstudio zorgvuldig waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Samen gaan we op zoek naar de bedbodem, boxspring of het matras dat perfect past bij jouw lichaam en persoonlijke voorkeuren.

Onze meetstudio

Trek jij iedere dag schoenen aan die niet passen? Of draag je dag in dag uit te strakke kleding? Waarschijnlijk niet. Waarom zou je dan wel iedere nacht in een bed slapen dat helemaal niet bij jouw lichaam past? In onze meetstudio kunnen we met behulp van wetenschappelijk onderbouwde metingen het ideale bed voor je samenstellen. Daarvoor kijken we zorgvuldig naar jouw lichaamsbouw en gewicht, maar bijvoorbeeld ook naar je geslacht en leeftijd. Aan de hand van de uitkomsten van deze metingen kunnen we bijvoorbeeld achterhalen welk soort ondersteuning en hoeveel vering het meest geschikt is voor jouw lichaam.

Waarom is het juiste matras zo belangrijk?

Je bed, de belangrijkste plek in huis! Wist je bijvoorbeeld dat de meeste mensen gemiddeld wel 24 jaar van hun leven in bed doorbrengen? Per dag slaapt de gemiddelde Nederlander meer dan 7 uur. Des te vreemder is het dat de meeste mensen maar weinig tijd en aandacht besteden aan het kopen van een geschikt bed. Gelukkig geven we jouw bed bij Van Manen Beddenspecialist in Barneveld de aandacht die het verdient. Door middel van persoonlijk en professioneel slaapadvies stellen we het bed samen dat perfect aansluit op jouw lichaamseigenschappen.

Een goed bed is namelijk ontzettend belangrijk voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als je goed slaapt, heb je de kans om volledig uit te rusten en wanneer je wakker wordt, zit je vol energie en kun je alle uitdagingen aan. Het is daarentegen bewezen dat slecht slapen juist voor lichamelijke en geestelijke klachten kan zorgen. Denk bijvoorbeeld aan nek- of rugpijn, oververmoeidheid, neerslachtigheid, lusteloosheid en zelfs een verzwakt afweersysteem.

De juiste slaapcombinatie

Bedden zijn er in allerlei soorten en maten. We beschikken bij Van Manen Beddenspecialist over een prachtige collectie met de mooiste boxsprings, de beste bedbodems en de meest comfortabele matrassen. Ieder matras en iedere bedbodem heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Voor ons is de juiste slaapcombinatie selecteren dan ook maatwerk. Samen met jou als klant gaan we op zoek naar het meest geschikte matras en combineren dit met de juiste bedbodem of boxspring. Uiteraard houden we daarbij zorgvuldig rekening met jouw persoonlijke wensen, ook op het gebied van design.

Maak een afspraak voor persoonlijk slaapadvies

Wil jij ook graag weten welk bed het best bij jou past? Kom dan gerust langs voor persoonlijk slaapadvies. In onze meetstudio in Barneveld onderzoeken we aan welke eigenschappen jouw bedbodem en matras dienen te voldoen. Samen gaan we op zoek naar de ideale samenstelling van jouw bed.

Maak een afspraak